Opći uvjeti

DOBRO DOŠLI NA LUTKICE MAŠNICE WEB TRGOVINU

Naša osnovna želja i interes je da približimo i omogućimo svima koji žele nositi našu unikatnu odjeću, jednostavnu kupnju putem interneta.
Za sve ponuđene proizvode na web trgovini postoji objavljena slika odjevnog predmeta, osnovni opis proizvoda, te odgovarajuća veličina. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

UVJETI INTERNET POSLOVANJA lutkice mašnice

UVJETI POSLOVANJA

Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Trgovca vezano uz uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, uvjete jamstva za ispravnost prodane stvari (tzv. garancije), prava Kupca na pisani prigovor na proizvode i usluge Trgovca trgovine.

Na uvjete kupnje odjevnog predmeta Lutkice Mašnice   zbog izrade unikatnih odjevnih predmeta, gdje odabrani artikl radimo upravo po Vašim željama zahtjevamo od kupca da ispune osobne podatke kako bi  putem e-maila ili drugog navedenog kontakta dobili predračun kako bi tako mogli izvršiti avans za naručeni proizvod a ostali iznos platili prilikom preuzmanja robe, pouzećem.  U koliko kupac želi odmah platiti  cijelokupni iznos  to je u mogućnosti napraviti odmah. 

 

Kupac je dužan provjeriti važeće Uvjete prije svake kupnje.

Prethodno kupnji, kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete te da ih prihvaća dok će kod potvrđivanja narudžbe isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Ovi Uvjeti dostupni su u svakom trenutku korisnicima usluga na način da im je omogućeno njihovo spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje.

Ovi Uvjeti i odredbe smatraju se sastavnim dijelom svakog Ugovora o kupoprodaji sklopljenog između Trgovca i Kupca putem Internet trgovine.

TRGOVAC

Naziv trgovca: Lutkice Mašnice
Telefonski broj: 00385-99-668-5555
Email: lutkicemasnice@gmail.com

Trgovac prodajom putem Internet trgovine www.haddad.hr nastupa u svoje ime.

 

Proizvodi

Postavite i Vi svoju reklamu ovdje!

X